گندم مرغوب برای افزایش کیفیت نان استان مرکزی خریداری می‌شود

– اخبار استانها –

غلامرضا ملکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به اهمیت افزایش کیفیت نان در استان اظهار کرد: امسال ۴۳۹ هزار گندم از کشاورزان استان مرکزی خریداری شد، این میزان گندم مازاد بر نیاز استان است و بخشی از آن ذخیره و بخشی نیز به سایر استان‌ها صادر شده است.

وی افزود: در راستای افزایش کیفیت نان تولیدی استان مقرر شد گندم مرغوب از سایر استان‌ها خریداری شود، همچنین با پیگیری‌های نادرقلی ابراهیمی نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی قرار براین شد تا گندم مرغوب تامین شده با گندم موجود در استان مخلوط شود و نان با کیفیت‌تری به دست مردم برسد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی بیان کرد: مقرر شده ماهانه ۳ هزار تن گندم مرغوب از استان‌های دیگر وارد استان شده تا با گندم فعلی مخلوط و کیفیت نان استان افزایش یابد. در این ماه فعلا هزار تن مجوز از سازمان غله اخذ شده است.

ملکی خاطرنشان کرد: مولفه‌های مختلفی در کیفیت آرد و نان تاثیرگذار است که یکی از آنها آرد مرغوب است و مهارت پخت و تجهیزات نانوایی نیز در تهیه یک نان مطلوب نقش موثری دارد که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

انتهای پیام/۷۱۱/

خبر اصلی را در اینجا ببینید

ممکن است بپسندید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فارسی سازی پوسته توسط: همیار وردپرس