تولید لوبیا در خمین ۱۱ درصد افزایش یافت

محمد محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، از کشت لوبیا در یک‌هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی خمین خبرداد و افزود: از این میزان یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار به لوبیا چیتی، ۱۵۰ هکتار به لوبیا قرمز و ۱۵۰ هکتار به لوبیا سفید اختصاص دارد.

بخشدار بخش کمره خمین با اشاره به برگزاری دومین جشنواره لوبیا در شهر قورچی باشی، ادامه داد: این جشنواره شامل بیش از ۳۰ غرفه محصولات کشاورزی بخش کمره، ادوات کشاورزی، فرآورده‌های لبنی، محصولات دامی، صنایع دستی به ویژه گلیم و قالی است.

محمدی با تاکید بر فعال کردن کمیته علمی دومین جشنواره لوبیا گفت: چهار کارگاه آموزشی با حضور اساتید برتر کشور در زمینه کشاورزی همزمان با این جشنواره برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: سه‌هزار و ۸۰۰ نفر پارسال از اولین جشنواره لوبیا بازدید کردند و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، انتظار می‌رود بازدیدکنندگان دومین جشنواره، افزایش داشته باشند.

بخشدار بخش کمره یادآور شد: برپایی غرفه‌های محصولات کشاورزی از سراسر استان مرکزی و استان‌های همجوار، برگزاریی برنامه فرهنگی، ورزشی صبح و نشاط و همایش پیاده‌روی، برگزاری آیین افتتاحیه با حضور مسئولان، برگزاری کلاس‌های آموزشی از سوی جهاد کشاورزی، نور افشانی و جنگ شادی، برگزاری مسابقات ویژه کودکان و نوجوانان، برگزاری مسابقات آشپزی و مسابقات کشتی بخشی از برنامه‌های دومین جشنواره لوبیا در شهر قورچی باشی است.

محمدی افزود: این جشنواره از دوم تا چهارم آبان ماه جاری در سالن ورزشی شهر قورچی باشی دایر است.

شهرستان خمین دارای ۱۳ هزار بهره‌بردار کشاورزی است و مهمترین محصولات این خطه گندم، جو، سیب زمینی، پیاز و لوبیا است.

خبر اصلی را در اینجا ببینید

ممکن است بپسندید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فارسی سازی پوسته توسط: همیار وردپرس