فعالان حوزه کتاب استان مرکزی تجلیل شدند

به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در این آیین گفت: کتابخوانی از شاخص‌های ارزیابی فرهنگ هر جامعه است. اگر جامعه با مطالعه مانوس باشد فرهنگی پویا خواهد داشت و میراث عالمان را به نسل‌های بعدی منتقل می‌شود، اگر به تحقیق و پژوهش در سطح جامعه بیشتر توجه شود، فرهنگ‌پذیری از غرب کمتر خواهد بود.

«حسین محمودی‌فر» بیان کرد: وظیفه متولیان فرهنگی است تا زمینه پرسشگری را برای جوانان فراهم و در هر نقطه ، امکان دسترسی به کتاب را فراهم کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: اگر جامعه بخواهد آگاه زندگی کند باید به مقوله کتاب بیشتر توجه کند و از این بستر برای اعتلای فرهنگ در جامعه بکوشد.

محمودی‌فر درباره صنعت چاپ هم گفت: صنعت چاپ می‌تواند به عنوان عنصری در ارزآوری موثر باشد و باید به این صنعت بها داد.

مسول هماهنگی چاپخانه‌داران استان مرکزی هم در این آیین گفت: چاپ و نشر دو یار هم هستند که موجب پیشرفت جامعه می‌شوند اگر چه در سالهای اخیر بخشی از نشر، وارد فضای مجازی شده است.

«مسعود ادیمی» افزود: صنعت چاپ، مادر سایر صنایع محسوب شده و بسته‌بندی ویژه محصولات تولیدی موجب ارزش افزوده برای کالاها است.

مسئول هماهنگی چاپخانه‌داران استان مرکزی گفت:۹۰ درصد مواد اولیه صنعت چاپ وارداتی است، بنابراین از اداره کل صنعت، معدن و تجارت برای تهیه مواد اولیه و تجهیزات چاپ، درخواست تامین ارز داریم.

در این آیین، چند جلد کتاب از نویسندگان استان مرکزی رونمایی شد.

خبر اصلی را در اینجا ببینید

ممکن است بپسندید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فارسی سازی پوسته توسط: همیار وردپرس