شناسایی ۶۶۴ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در خمین

به گزارش ایرنا، محمدحسن محمدی روز یکشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش خمین افزود: این دانش‌آموزان شامل ۱۲۵ نفر در مقطع ابتدایی، ۹۰ نفر در متوسطه اول و ۴۴۹ نفر در متوسطه دوم است.

وی ادامه داد: بیشتر دانش آموزان بازمانده از تحصیل شهرستان خمین، ساکن مناطق روستایی هستند.

محمدی ادامه داد: ۱۰ دانش آموز بازمانده از تحصیل در مقطع ابتدایی به ادامه تحصیل بازگشتند.

مدیر آموزش و پرورش خمین با اشاره به قطعی برق، گفت: این قطعی‌ها موجب ایجاد فضای سرد در کلاس‌های درس و تخریب برخی وسایلی گرمایشی مدارس شده است.

وی با اشاره به تاثیرگذاری معدل بر قبولی در آزمون سراسری گفت: این مهم موجب قطع شدن دست مافیای کنکور شده است و دانش آموزان روستا و شهر در شرایط یکسان در این آزمون شرکت و رقابت می‌کنند.

مدیر آموزش و پرورش خمین اضافه کرد: برای ۷۸ دانش‌آموزی که موفق به دریافت دیپلم نشدند آزمون مجدد برگزار می‌شود.

محمدی یادآور شد: مدرسه ۱۲ کلاسه خیرساز «صالحی» خمین پس از ۱۴ ماه، شنبه (۱۰آذرماه جاری) با حضور سخنگوی دولت و جمعی از مسئولان استانی افتتاح می‌شود.

رییس اداره نهضت سوادآموزی آموزش و پرورش خمین نیز در این نشست گفت: سهمیه این اداره در سوادآموزی افراد بیسواد شهرستان در سال جاری، ۵۶۶ نفر است.

طیبه رضایی با بیان اینکه، پارسال نرخ باسوادی در خمین به ۹۸ و ۲ دهم درصد رسید، افزود: ۱۰ آموزشیار در نهضت سوادآموزی این شهرستان فعالیت دارند.

وی بیان کرد: ۴۰۰ نفر سال گذشته برای سوادآموزی در شهرستان خمین ثبت‌نام کردند و ۷۲ نفر موفق به قبولی در امتحانات شدند.

رییس اداره نهضت سواد آموزی آموزش و پرورش خمین ادامه داد: دوره‌های نهضت شامل سه دوره سوادآموزی، تحکیم و انتقال است که دوره انتقال شامل ۶۰۰ ساعت آموزش حضوری و ۲۰۰ ساعت آموزش غیرحضوری است.

رضایی تاکید کرد: باید کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی، جهادکشاورزی و بخشداران افراد بی‌سواد را شناسایی و معرفی کنند.

فرماندار خمین نیز در این شورا گفت: مدارس بلاتکلیف در مناطق روستایی که قابلیت بهره‌برداری عمومی در روستاها را دارند، نباید تخریب شوند.

حمید کمانکش تاکید کرد: تاثیر معدل در قبولی‌های امسال دانش آموزان در آزمون سراسری تحلیل و اعلام شود.

وی، بر شناسایی، کشف وضعیت کنونی، بررسی علت ترک تحصیل و مهیاکردن شرایط برای بازگشت دانش‌آموزان به تحصیل تاکید کرد.

فرماندار خمین تصریح کرد: آماری از تعداد مدارس و پراکنش مدارس روستایی به اداره برق اعلام شود و انتظار است در مناطقی که تراکم مدرسه وجود دارد حداقل برق در نوبت عصر قطع نشود.

کمانکش تاکید کرد: آموزش و پرورش سوخت جایگزین را برای مواقع قطع برق در نظر بگیرد.

خبر اصلی را در اینجا ببینید

ممکن است بپسندید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فارسی سازی پوسته توسط: همیار وردپرس