تولید۵۰۰ کیلوگرم زعفران در مزارع خمین

احمدرضا جعفری روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: این میزان زعفران در سطحی بالغ بر ۱۱۳ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان تولید شد.

وی ادامه داد: تعداد ۳۱۳ نفر از زارعین پرتلاش این شهرستان به زراعت این محصول کم آب اشتغال دارند.

رییس اداره جهادکشاورزی خمین، پیشینه زراعت این محصول در این شهرستان را مربوط به اوایل دهه ۷۰ بیان کرد و افزود: تجربه و مهارت تولیدکنندگان این خطه از کشور موجب ترغیب و تشویق کشاورزان سایر نقاط استان مرکزی به زراعت زعفران شد.

جعفری اظهار کرد: هر ساله از اوایل آبان ماه تا اواسط آذر زارعین این محصول با استفاده از نیروی کارگران فصلی اقدام به برداشت، جداسازی و خشک نمودن زعفران می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از نیازهای اساسی تولید و عرضه زعفران، ایجاد صنعت بسته‌بندی و تجاری‌سازی برای افزایش ارزش افزوده این زراعت باارزش است.

خمین در جنوب استان مرکزی واقع است و ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر از جمعیت ۱۰۵ هزار نفری این شهرستان بهره‌بردار کشاورزی هستند.

خبر اصلی را در اینجا ببینید

ممکن است بپسندید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فارسی سازی پوسته توسط: همیار وردپرس